• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кредит на бізнес – це вигідно та швидко

    Опубликовано: 2021-09-12 22:58:51

    Стрімкому розвитку українського малого та мікробізнесу заважає 3 ключові проблеми: обмежений доступ до фінансів, недостатньо знань та інформації, невміння застосовувати технології та інновацій.

    Проблема надання грошей на початок і розвиток бізнесу, здавалося б, найлегша. Втім, досі залишається не вирішеною.

    Банки неохоче кредитують мікро- та малий бізнес. Не зважаючи на всю риторику про фінансування МСБ, їхніми клієнтами залишається переважно великий бізнес. Допомога МСБ, яку декларує держава, на практиці так само виявляється недієвою. Який вибір залишається у підприємців? Брати особисті заощадження, просити допомогу у рідних, брати кошти в МФО? Ці варіанти є малопривабливими і мають багато мінусів, втім, можна спробувати отримати фінансування від інших підприємців.

    Фінансова компанія широкого профілю Safra Finance працюватиме виключно з мікро- та малим бізнесом. Юридичними, фізичними особами та ФОП. Підприємцям будуть доступні кредити на суму від 50 тис. грн до 5 млн грн, на прозорих умовах з адекватною відсотковою ставкою. Кожен запит буде розглядатися окремо, здійснюватиметься індивідуальний скоринг, а пропозиція по ставці, її тривалість та графік платежів будуть унікальними для кожної справи.

    Компанія пропонує послуги бізнес-кредитування на гнучких та доступних умовах. Інвестиції, цільові кредити, позики під заставу, smart гроші, овердрафти, допомога в імпортних та експортних операціях, факторинг і навіть входження в капітал з подальшим продажем своєї долі чи сумісним управлінням бізнесом. Детальнішу інформацію читайте на сайті Safra Finance.

    Гроші від одних підприємців — для інших підприємців на потреби бізнесу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.