• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україну цьогоріч імпортували товарів для боротьби з COVID на $650 тисяч

    Опубликовано: 2021-08-16 10:00:39

    За січень-липень 2021 року в Україну імпортували товарів для боротьби із COVID-19 загальною вартістю майже $650 тис.

    Про це повідомляється на сайті Державної митної служби.

    “За 7 місяців 2021 року в Україну імпортували товарів для боротьби з COVID-19 загальною вартістю майже $650 тис. та вагою понад 10 тис. тонн”, – йдеться в повідомленні.

    У ДМС зазначають, що операції з ввезення таких товарів на митну територію України або операції з їх постачання на митній території України звільняються від оподаткування ПДВ.

    Перелік товарів затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 року № 224 та стосується зокрема: лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та харчових продуктів для спеціальних медичних цілей, дезінфекційних засобів, антисептиків та обладнання для проведення дезінфекції, а також медичних виробів, медичного обладнання та інших товарів, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів COVID-19.

    Із дня набрання чинності зазначеної постанови, у березні-грудні 2020 року таких товарів імпортували загальною вартістю понад $712 тис. та вагою понад 13 тис. тонн.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.