• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна стала членом Всесвітньої коаліції з цифрової безпеки

    Опубликовано: 2021-07-02 10:00:36

    Україна стала членом Глобальної коаліції з цифрової безпеки з метою сприяти боротьбі зі шкідливим контентом в мережі Інтернет.

    Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

    «Всі процеси сучасного світу зав’язані на Інтернеті і сучасних технологіях. Коли ми говоримо про цифровізацію, то маємо на увазі основну мету-створити безпечне онлайн-середовище для українців. Тому глобальна ініціатива щодо створення цілеспрямованого співробітництва між державами, організаціями та бізнесом у цьому питанні надзвичайно актуальна зараз», – підкреслив віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

    Світовий економічний форум оголосив про створення глобальної коаліції з цифрової безпеки. До коаліції разом з Україною приєдналися організація UNICEF, компанії Microsoft і NetClean, а також представники урядів Австралії, Сінгапуру, Великобританії, США та інших країн.

    Глобальна коаліція розвиватиме чотири напрямки: дієві практики за стандартами безпеки, підвищення балансу конфіденційності та захисту, чесна конкуренція між гравцями ринку технологій та ефективне міжвідомче співробітництво для запобігання шкідливому контенту.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.