• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рекордну кількість доріг відремонтують на Черкащині цьогоріч за останні 30 років

    Опубликовано: 2021-04-14 15:35:46

    259 км автомобільних доріг державного значення відновлять цього року на Черкащині в рамках президентської програми «Велике будівництво».  Про це написав на своїй сторінці у Facebook Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

    «Для області це рекордний план за увесь період незалежності. Реконструкцію, капітальний та поточний ремонт доріг зроблять на найкритичніших ділянках. А це сім автошляхів», - написав О. Скічко.

    За його словами, капітально відремонтують шлях, що сполучає національну трасу та міжнародну Київ– Харків. Це автошлях  Драбів – Золотоноша. Також, зокрема, буде реконструйована дорога, що сполучає Вінницьку та Кіровоградську області через місто Умань. Це автошлях Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. А ще - Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, що проходить через Золотоніщину та інші.

    Прес-служба Черкаської ОДА

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.