• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄБРР підтримує портфель нерухомості української компанії Dragon Capital

    Опубликовано: 2021-03-22 15:20:45

    Кредит $12,5 млн на розвиток екологічної нерухомості.

    Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) підтримує розвиток сектору екологічної нерухомості з низьким обсягом викидів у довкілля, фінансуючи портфель нерухомості української інвестиційної компанії Dragon Capital.

    Банк надає кредит $12,5 млн на ремонт офісної будівлі в місті Києві загальною орендною площею 9000 кв. м і придбання двох складських приміщень у Києві та Харкові загальною орендною площею 26000 кв. м.

    Компанія Dragon Capital планує, спираючись на досвід та знання ЄБРР, отримати для зазначеної будівлі в Києві рейтинг “дуже добре” за BREEAM – провідною у світі методологією оцінки, рейтингування та сертифікації екологічності будівель.

    Крім цього, передбачається запровадження інноваційного для України підходу: з орендарями укладатимуться «зелені» договори оренди, за якими від них вимагатиметься мінімізація впливів на довкілля.

    Екологічність – мета, якої ЄБРР намагається досягати в усіх своїх інвестиціях. Банк уже знаходиться в авангарді протистояння кліматичним змінам і захисту довкілля та має намір до 2025 року збільшити обсяг інвестицій в «зелену» економіку до понад 50% свого річного обсягу інвестицій.

    Україна є однією з трьох країн операцій ЄБРР, на які припадають найбільші обсяги інвестицій. Лише за останні два роки Банк узяв на себе зобов’язання щодо надання €2 млрд для української економіки. Інвестиції поєднуються з підтримкою боротьби з корупцією, забезпечення ефективного управління державними підприємствами, структурних реформ та підвищення прозорості бізнес-середовища.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.