• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мережа енергоефективних хлібопекарів працює над оптимізацією енергоспоживання та підвищенням конкурентоздатності

    Опубликовано: 2021-03-02 08:51:54

    В Україні продовжує свою роботу Мережа енергоефективних хлібопекарів, створена за підтримки Проєкту GIZ "Консультування підприємств щодо енергоефективності", Мінекономіки та Держенергоефективності.

    До мережі входять підприємства хлібопекарської галузі, які прагнуть скоротити викиди СО2 та підвищити рівень енергоефективності. 

    Під час чергового засідання підприємства поділились своїми результатами - впровадженими заходами та окреслили плани на майбутнє, адже ціль - зменшити викиди парникових газів на 2000 тонн у рік. Виміряти точні результати допомагає спеціально налаштоване  обладнання з моніторингу споживання енергії. 

    «Енергоефективні мережі – це один із перспективних напрямів стимулювання промислових підприємств до обміну досвіду та активних дій: проведення енергоаудиту, впровадження систем енергоменеджменту та конкретних проєктів. Ми, у свою чергу, зацікавлені у поширенні досвіду підприємств серед інших. Держенергоефективності і надалі надаватиме консультації та підтримку», - повідомила Тамара Буренко, заступник начальника Управління низьковуглецевого розвитку Держенергоефективності.

    Крім цього, підприємства ознайомилися із умовами Фонду гарантування позик на енергоефективні проєкти, що запроваджено UNIDO та Укргазбанком (https://www.ukrgasbank.com/corporative/unido). Підприємства можуть отримати кредити без застави та за нижчою відсотковою ставкою на впровадження систем енергоменеджменту та заходів з енергоефективності. Максимальна сума кредиту – 150 тис. доларів, термін кредиту – до 18 місяців.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.