• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зимовий туризм в Австрії терпить кризу через пандемію

    Опубликовано: 2021-03-02 09:15:02

    У туристичній сфері Австрії взимку за минулий рік спостерігається криза. Про це пише УНН з посиланням на Statistik Austria.

    Деталі

    У період з листопада 2020 року по січень 2021 року зафіксовано на понад 31 млн (92,3%) ночівель менше, ніж за цей період минулого зимового сезону. Заявляють, що на це вплинуло рішення органів влади закрити заклади, тому з 3 листопада туризм в Австрії у першій половині зимового сезону 2020/21 майже зупинився, впавши на 92,3%

    Загалом з листопада 2020 року по січень 2021 року в Австрії, де через пандемії готелі та пансіонати приймають лише гостей у відрядженні чи на курортному лікуванні, було зареєстровано лише 2,61 млн ночівель.

    При цьому, кількість самих гостей як з Австрії, так і закордонних протягом цього періоду становила 520 тис., що є зменшенням на понад 9,5 млн осіб або 94,8%.

    Нагадаємо

    В Австрії,у грудні в умовах пандемії COVID-19 почався вже третій локдаун після послаблення на Різдво. На найближчі три тижні у країні знову закрили більшість магазинів, за винятком продовольчих та тих, які продають товари щоденного попиту. Також залишаться відкритими аптеки, банки і велосипедні майстерні, а перукарні закриють.

    За даними Worldometers, в Австрії зафіксували 459 0440 випадків коронавірусу, 8 561 осіб померли, 430 415 людидей одужали.

    Златослава Максимук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.