• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України провів зустрічі з Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем

    Опубликовано: 2006-03-28 14:04:00

    Президент України Віктор Ющенко провів зустрічі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко та лідером Партії регіонів Віктором Януковичем. За попередніми підрахунками, їхні політичні сили набрали найбільше голосів на виборах до Верховної Ради, що відбулися 26 березня.

    Глава держави відзначив, що сьогоднішні консультації носять попередній характер, а самі переговори про формування парламентської коаліції мають вестися насамперед довкола принципів об’єднання. Про розподіл посад можна вести мову лише після узгодження таких принципів, наголосив Президент.

    Під час зустрічей мова йшла також про підсумки виборчої кампанії. Президент наголосив, що Україна вперше провела чесні й демократичні вибори. На його переконання, це необхідна передумова для консолідації суспільства.

    На зустрічі з Юлією Тимошенко Віктор Ющенко назвав успішне проведення виборів «унікальним здобутком помаранчевої команди». Можливість кожної людини вільно заявляти про свою позицію і впливати на позицію влади є однією з ґрунтовних цінностей, які люди відстоювали на Майдані, сказав Глава держави.

    Зустрічі проходили у форматі «віч-на-віч» і тривали кожна понад годину.

    За словами В. Ющенка, він планує офіційно привітати переможців виборів після того, як ЦВК оприлюднить остаточні підсумки голосування.

    Офіційне інтернет-представництво Президента України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.