• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заборона на ковбаси, обмеження солі та хліба: як із січня зміниться меню у школах

    Опубликовано: 2021-01-05 13:30:36

    Дружина президента Олена Зеленська розповіла, які зміни очікуються у шкільному меню з січня 2021 року.

    За її словами, минулий рік був присвячений зміні законодавчих норм, що дадуть змогу реформувати систему шкільного харчування.

    Зеленська опублікувала інфографіку, згідно з якою, у школах забороняється реалізація енергетичних напоїв, кави, ковбаси, сосисок, рибних консерв тощо. Натомість у шкільному меню має бути збільшена кількість м'яса, молочних продуктів і фруктів.


    Вона наголосила, що також з'явилися обов’язкові для виконання гігієнічні вимоги до харчоблоків, персоналу і способів транспортування продуктів.


    "У 2020 році вперше було виділено державну субвенцію для шкіл. Вона була використана для закупівлі обладнання й модернізації харчоблоків у 1908 закладах", – зазначила Зеленська.

    Дружина президента додала, що за 2021 рік меню у школах має бути оновлено та закликала батьків перевіряти, як дотримуються оновлених правил у навчальних закладах, де навчаються їхні діти.

    Яна Жмурко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.