• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна увійшла в п’ятірку держав світу, які виготовляють лопаті для важких вертольотів

    Опубликовано: 2020-12-28 08:59:22

    Українська авіаційна промисловість переходить до нового етапу розвитку. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, передає прес-служба відомства.

    «Сьогодні на Льотно-випробувальному комплексі АТ "Мотор Січ" розпочалися льотні випробування композитних лопатей для вертольотів Мі-8 та металевих - для Мі-24 українського виробництва», - сказав О. Уруський.

    За його словами, для організації виробництва запорізькі авіабудівники придбали унікальне високотехнологічне обладнання, аналогів якому немає на території України, а також був підготовлений персонал для роботи з ним.

    «Насправді, це визначна подія для України, адже вона увійшла в п’ятірку держав світу, які виготовляють лопаті для важких вертольотів! А це значить ми маємо нові можливості для української армійської авіації та перспективи для розвитку експортних ринків», - резюмував віце-прем’єр-міністр.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.