• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДП «Артемсіль» збільшує обсяги виробництва

    Опубликовано: 2020-12-07 09:04:02

    Державне солевидобувне підприємство «Артемсіль» у листопаді 2020 році випустило 132,9 тисячі тонн солі. Цей показник виробництва став найвищим за 11 місяців цього року. Зростання обсягів виробництва продукції стало можливим завдяки оперативним антикризовим заходам нового керівництва підприємства, що дозволило збільшити поставки солі в усіх напрямках збуту.

    «Зараз ми знаходимося в складній ситуації, ряд проблем накопичувався на підприємстві роками. Крім зовнішніх чинників, «Артемсіль» була обтяжена невигідними і сумнівними контрактами. Ми переглядаємо наші договірні відносини і застосовуємо принцип відкритості. На нашому сайті оголошена договірна кампанія, всі бажаючі можуть подати заявку про намір співпрацювати. На жаль, не всі партнери, з якими ми завершили співпрацю з контрактами, згодні з таким рішенням. Сьогодні в ЗМІ проти нас розгортається інформаційна атака, а це значить, що ми на правильному шляху - працювати відкрито і чесно» - заявила керівник підприємства Вікторія Луценко.

    Вона також зазначає, що на підприємстві розробляється комплексна антикризова програма, яка включає підвищення прибутковості підприємства, модернізацію виробництва, підняття заробітних плат працівників.

    Нагадаємо, що в жовтні 2020 року Мінекономіки призначило в.о. директора ДП «Артемсіль» Вікторію Луценко. В.І. Луценко вже очолювала підприємство в 2017 і 2018 роках. За цей період в ДП «Артемсіль», крім зростання виробництва, був отриманий рекордний показник чистого прибутку, який склав 213 млн грн. Для порівняння в 2019 році цей показник склав 23 млн грн. Крім того, тарифні ставки і посадові оклади працівників підвищилися на 20%, а середньомісячна заробітна плата зросла в 1,5 рази.

    Довідка: ДП «Артемсіль» - одне з найбільших підприємств з видобутку і реалізації харчової солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Виробничі потужності ДП «Артемсіль» знаходяться в м. Соледар (Донецька область). Підприємство експортує продукцію в 15 країн світу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.