• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рада у другому читанні ухвалила законопроект щодо розвитку фізичної культури та спорту

    Опубликовано: 2020-09-17 17:30:36

    Народні депутати у четвер ухвалили у другому читанні проект Закону № 3550 про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту. Свої голоси за законопроект віддали 318 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

    Зі слів авторів, метою законопроекту є створення можливостей для ефективного функціонування низки закладів фізичної культури і спорту, для цього пропонується надати їм право на отримання в оренду державного та комунального майна без проведення аукціону за умови збереження та використання орендованих приміщень для розвитку фізичної культури і спорту.

    Законопроектом пропонується, зокрема, внести зміни до статті 48 Закону України “Про фізичну культуру і спорт” та статті 15 Закону України “Про оренду державного і комунального майна” щодо надання права на отримання в оренду державного та комунального майна без проведення аукціону, поміж іншого, базам олімпійської та паралімпійської підготовки, державним та комунальним спортивним клубам, дитячо-юнацьким спортивним школам, спеціалізованим закладам освіти спортивного профілю, школам вищої спортивної майстерності, центрам олімпійської підготовки, спортивним клубам тощо.

    Нардепи також 240 голосами підтримали правку № 107 зо проекту.

    Як повідомляв УНН, Національний олімпійський комітет, починаючи з 2016 року, надав понад 100 млн грн національним олімпійським федераціям для підготовки спортсменів до Олімпіади-2020 та їх забезпечення необхідним інвентарем.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.