Рада у другому читанні ухвалила законопроект щодо розвитку фізичної культури та спорту

17 сен, 17:30

Народні депутати у четвер ухвалили у другому читанні проект Закону № 3550 про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту. Свої голоси за законопроект віддали 318 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Зі слів авторів, метою законопроекту є створення можливостей для ефективного функціонування низки закладів фізичної культури і спорту, для цього пропонується надати їм право на отримання в оренду державного та комунального майна без проведення аукціону за умови збереження та використання орендованих приміщень для розвитку фізичної культури і спорту.

Законопроектом пропонується, зокрема, внести зміни до статті 48 Закону України “Про фізичну культуру і спорт” та статті 15 Закону України “Про оренду державного і комунального майна” щодо надання права на отримання в оренду державного та комунального майна без проведення аукціону, поміж іншого, базам олімпійської та паралімпійської підготовки, державним та комунальним спортивним клубам, дитячо-юнацьким спортивним школам, спеціалізованим закладам освіти спортивного профілю, школам вищої спортивної майстерності, центрам олімпійської підготовки, спортивним клубам тощо.

Нардепи також 240 голосами підтримали правку № 107 зо проекту.

Як повідомляв УНН, Національний олімпійський комітет, починаючи з 2016 року, надав понад 100 млн грн національним олімпійським федераціям для підготовки спортсменів до Олімпіади-2020 та їх забезпечення необхідним інвентарем.

Саша Картер

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/489940.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua