• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кияни назвали найгостріші свої проблеми: транспорт, будівельний хаос і комуналка

    Опубликовано: 2020-09-16 17:30:19

    Найактуальнішою проблемою для жителів Києва є вартість комунальних послуг. Про це свідчать дані дослідження, проведеного соціологічною групою Рейтинг, передає УНН.

    Так, стурбований вартістю комунальних послуг майже кожен другий опитаний киянин (42%).

    Жителів Києва непокоять також питання завантаженості вулиць, неналежного рівня медицини і незаконних забудов. Ця проблема актуальна для кожного третього опитаного киянина.

    Кожен четвертий житель столиці стурбований низькою якістю комунальних послуг, відсутністю метро в нових районах міста і поганим станом доріг.

    Опитування було проведено в період з 4 по 9 вересня. В опитуванні взяли участь жителі Києва віком від 18 років і старше. Було опитано 1200 респондентів, методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження становить не більше ніж 2,8%.

    Нагадаємо, що Київ очолив рейтинг найбільш корумпованих міст у сфері будівництва.

    Також нагадаємо, в столиці, всупереч обіцянкам мера Віталія Кличка, досі немає нормального генплану, у чому експерти власне і бачать головну проблему хаотичної забудови Києва і повсюдні корупційні схеми.

    Петро Івасюк

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.