• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МОЗ заявили про суттєве зменшення випадків COVID-19 серед медиків

    Опубликовано: 2020-07-27 17:30:30

    В Україні кількість медиків, у яких фіксують захворювання на коронавірусну хворобу, зменшилась майже втричі. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

    "Якщо ви подивитесь, що у нас відбувалось на початку квітня, коли я очолив міністерство охорони здоров’я, то у нас з загальної кількості захворівших близько 20% були медичні працівники. Ми, мені здається, кардинально змінили ситуацію. На сьогоднішній день по червню і липню ми фіксуємо, що з загальної кількості захворівших цей відсоток складає від 6 до 7% і він постійно знижується", - сказав Степанов.

    Міністр повідомив про декілька факторів, що вплинули на ці показники. По-перше, з його слів, міністерство забезпечило медичних працівників засобами індивідуального захисту. По-друге, МОЗ налагодив правила інфекційного контролю.

    "Весь інфекційний контроль просто був зруйнований, зараз ми його відтворюємо, і вже безпосередньо можна побачити, з якою швидкістю ми його відтворюємо, тому що майже у три рази зменшилась кількість медичних працівників, які хворіють на коронавірусну хворобу", - додав він.

    Як повідомлялося в УНН, за минулу добу в Україні на коронавірусну хворобу COVID-19 захворіли 807 осіб, з них 65 дітей та 43 медичних працівники.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.