• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський: Швейцарія відправила на Донбас ще 17 вантажівок гумдопомоги

    Опубликовано: 2020-07-24 09:15:39

    Сьогодні на Донбас прибуває партія гуманітарної допомоги, яку надала Швейцарська Конфедерація на підтримку Донбасу. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час візиту з президентом Швейцарської Конфедерації Симонеттою Соммаругою до КП "Компанія "Вода Донбасу", передає кореспондент УНН.

    "Ми вітаємо нову швейцарську програму співробітництва з Україною на наступні 3 роки. Від її загального фінансування на потреби “Води Донбасу” у 2020 році виділено 1,4 млн швейцарських франків. А сьогодні ми з мадам Президентом зустрічаємо гуманітарний вантаж Швейцарської Конфедерації — це ще 17 вантажівок, 15 з них привезли хімікати та реагенти, одна доставить засоби особистого захисту до центральної лікарні Слов’янська, ще одна — гідролізні апарати для очищення води у Волноваху та Маріуполь", — сказав Президент.

    Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський та президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга, яка перебуває в Україні з державним візитом, сьогодні розпочали робочу поїздку до Донецької та Луганської областей.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.