• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МОЗ затвердило порядок надання паліативної допомоги

    Опубликовано: 2020-06-26 17:00:55

    Міністерство охорони здоров'я затвердило порядок надання паліативної допомоги, а також зареєструвало і підписало відповідний наказ. Про це під час брифінгу повідомила перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Садов'як, передає кореспондент УНН.

    "Цей наказ передбачає ряд дуже важливих положень: порядок надання паліативної допомоги, її основні завдання та принципи, організацію надання паліативної допомоги не тільки дорослим, але й дітям", - сказала вона.

    Заступник міністра зазначила, що у додатках до наказу також містяться критерії визначення пацієнта, який потребує паліативної допомоги, а також план спостереження за пацієнтом.

    Даний наказ буде опубліковано найближчим часом.

    Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров’я пропонує внести корективи у фінансування пакетів за COVID-19 для того, щоб ця сплата була ефективною і всі без виключення отримували ці кошти.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.