• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Позитивно оцінює імідж професійної освіти в України 50% українців – опитування

    Опубликовано: 2020-06-18 18:00:52

    Імідж професійної освіти в України оцінює позитивно, або скоріш позитивно — 50% українців. Про це заявив заступник Міністра освіти і науки Петро Коржевський під час презентації результатів загальнонаціонального опитування ОМНІБУС щодо поінформованості українців про реформу профосвіти, передає кореспондент УНН.

    “50% українців позитивно, або скоріш позитивно оцінюють імідж професійної освіти в України... але 34% українців оцінюють негативно, або радше негативно”, — розповів Коржевський.

    За його словами, якщо врахувати географію то мешканці півночі на 56% позитивно сприймають професійну освіту, центру — 55%, проти українців з Києва, які позитивно сприймають на 38% та східні регіони — 43%.

    “Мешканці маленьких міст сприймають професійну освіту більш позитивно ніж в містах де кількість населення становить понад 50 тисяч”, — сказав Коржевський.

    ДОВІДКА УНН: загальнонаціонального опитування ОМНІБУС щодо поінформованості українців про реформу профосвіти. Його провела агенція InfoSapience у квітні 2020 року на замовлення Програми EU4Skills та міністерства.

    Нагадаємо, Зеленський підписав указ про вдосконалення вищої освіти.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.