Позитивно оцінює імідж професійної освіти в України 50% українців – опитування

18 июн, 18:00

Імідж професійної освіти в України оцінює позитивно, або скоріш позитивно — 50% українців. Про це заявив заступник Міністра освіти і науки Петро Коржевський під час презентації результатів загальнонаціонального опитування ОМНІБУС щодо поінформованості українців про реформу профосвіти, передає кореспондент УНН.

“50% українців позитивно, або скоріш позитивно оцінюють імідж професійної освіти в України... але 34% українців оцінюють негативно, або радше негативно”, — розповів Коржевський.

За його словами, якщо врахувати географію то мешканці півночі на 56% позитивно сприймають професійну освіту, центру — 55%, проти українців з Києва, які позитивно сприймають на 38% та східні регіони — 43%.

“Мешканці маленьких міст сприймають професійну освіту більш позитивно ніж в містах де кількість населення становить понад 50 тисяч”, — сказав Коржевський.

ДОВІДКА УНН: загальнонаціонального опитування ОМНІБУС щодо поінформованості українців про реформу профосвіти. Його провела агенція InfoSapience у квітні 2020 року на замовлення Програми EU4Skills та міністерства.

Нагадаємо, Зеленський підписав указ про вдосконалення вищої освіти.

Анна Мурашко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/484519.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua