• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні в Україні майже 205,5 тисяч осіб і членів їх сімей, які кожного місяця отримують від Фонду виплати

    Опубликовано: 2020-05-22 09:09:29

    За підсумками січня–квітня середній розмір щомісячної страхової виплати від Фонду соціального страхування України для осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також осіб, які мають на них право в разі смерті потерпілого, виріс на 11,7% та склав 3 657,75 гривень. Середній розмір щомісячної виплати для потерпілих на виробництвах вугільної галузі становить 5 003,34 гривень.

    Сьогодні в Україні майже 205,5 тисяч таких осіб і членів їх сімей, які кожного місяця отримують від Фонду виплати. 89,3 тисяч з них – потерпілі на виробництвах вугільної галузі та їх родини.

    Загалом упродовж чотирьох місяців 2020 року Фонд соціального страхування України направив 2,8 млрд гривень на щомісячні страхові виплати потерпілим і їх родинам, з яких 1,6 млрд гривень – на щомісячні виплати потерпілим шахтарям і членам їх сімей. Видатки за цим напрямом зросли на 119,2 млн гривень або 4,4% порівняно з тим же періодом минулого року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.