• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китай оголосив про звільнення від додаткових тарифів нового списку товарів з США

    Опубликовано: 2020-05-13 09:15:02

    Китай у вівторок опублікував новий список американських товарів, які будуть звільнені від додаткових тарифів, введених на товари, що ввозяться з США. Про це УНН повідомляє з посиланням на Bloomberg.

    "Китай звільнить від додаткових тарифів американські радари для літаків і деяке інше радіолокаційне обладнання, введених в ході торгового спору з США", - пише видання з посиланням на повідомлення тарифного бюро Держради Китаю.

    Згідно з новим списком звільнення від тарифів, було додано 79 найменувань, включаючи медичні дезінфікуючі засоби, рідкоземельні руди, срібну і золоту руду і концентрат, деякі продукти на основі нікелю та алюмінієвих сплавів. Такі винятки будуть діяти протягом року, починаючи з 19 травня.

    З вересня минулого року Китай випустив чотири списки товарів США, які можуть бути звільнені від мит у відповідь. Крім того, в лютому Китай оголосив список з 696 американських товарів, включаючи основні сільськогосподарські та енергетичні товари, які можуть бути виключені з-під "каральних" тарифів, щоб підтримати компанії, щоб вони почали закуповувати і імпортувати з США для реалізації "першої фази" торгової угоди між Китаєм і США.

    Нагадаємо, у грудні Китай тимчасово відклав підвищення мит на товари з США.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.