• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кличко розповів, скільки киян отримають допомогу до річниці Чорнобильської катастрофи

    Опубликовано: 2020-04-23 17:30:32

    Матеріальну допомогу з нагоди 34-тої річниці Чорнобильської катастрофи отримують 53 тисяч киян. Також з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні допомогу отримає понад 78 тисяч киян. Про це під час брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

    "Учора я підписав розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди 34-тої річниці Чорнобильської катастрофи. Одноразову адресну соціальну допомогу від 300 до 600 гривень отримують понад 53 тисяч киян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", - зазначив Кличко.

    Окрім того, виплати від 400 до 800 гривень отримують ветерани з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

    "Також готується розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, їх отримає понад 78 тисяч ветеранів Другої Світової війни, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, учасники Революції Гідності та інші окремі категорії громадян. Виплати від 400 до 800 гривень розпочнуться вже на початку травня", - додав мер.

    Нагадаємо, у Києві підняли заробітну плату лікарям, які боряться з COVID-19, на суму від 30 до 50 тисяч гривень.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.