• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Одеська область отримає 85 автомобілів швидкої

    Опубликовано: 2020-03-06 17:00:41

    Одеська область отримає 85 автомобілів швидкої допомоги з медичним обладнанням поліпшених характеристик без додаткових витрат з бюджету, повідомляє УНН.

    ТОВ "ВіДі Юнікомерс" завершує комплектацію 85 автомобілів швидкої допомоги з обладнанням на замовлення Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

    При цьому, як повідомила прес-служба компанії, частина внутрішнього оснащення і медичного обладнання замінюється аналогами кращої якості, які повністю відповідають встановленим замовником вимогам. Сам перелік обладнання залишається незмінним.

    "Необхідність заміни обладнання була викликана затримками в поставках попередньо передбачених елементів субпідрядниками. Однак, піклуючись про свою репутацією як надійного партнера, ТОВ" ВіДі Юнікомерс "прийняло рішення запропонувати замовнику здійснити поставку автомобілів швидкої медичної допомоги, замінивши обладнання на наявне з кращими характеристиками і без зміни вартості договору", - відзначили в компанії.

    Як приклад прес-служба компанії привела ряд засобів іммобілізації і перенесення, якими будуть укомплектовані "швидкі", які отримає Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, і які за своїми параметрами перевершують ті, які були передбачені специфікацією спочатку.

    Крім того, компанія пропонує використовувати більш досконалі медичні прилади.

    "Зокрема, замість латвійського засобу для інфузії буде використаний шприцевий насос Medifusion виробництва Daiwha Corporation, LTD (Корея), який має значно більший діапазон роботи і налаштувань. А замість китайського дефібрилятора буде використаний корейський аналог D500 SP02 виробника Mediana Co., LTD, який має більший діапазон вимірювання і додатково оснащений капнографом. А це є значним поліпшенням обладнання, тому що оснащення капнографом забезпечує більш зручне використання апарату медперсоналом, в порівнянні з тим, коли капнограф поставляється окремим апаратом, як це було передбачено попередньою специфікацією", - йдеться в прес-релізі компанії.

    Підкреслюється, що всі запропоновані компанією заміни обладнання зроблені в повній відповідності з вимогами чинного законодавства та відповідно до передбачених в таких випадках процедур.

    В даний час у ТОВ є відповідь від ДП "Український медичний центр сертифікації" щодо кращих технічних параметрів зазначеного обладнання, яке встановлюється на заміну певному в специфікації, і про його відповідність вимогам Замовника.

    "Таким чином, заміна медичного обладнання на обладнання іншого виробника з кращими характеристиками в сукупності призведе до поліпшення якості предмета закупівлі - автомобілів швидкої медичної допомоги. А значить Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримає 85 автомобілів швидкої допомоги з медичним обладнанням поліпшених характеристик без додаткових витрат з бюджету", - підкреслили в "ВіДі Юнікомерс".

    Компанія також заявила, що повідомлення окремих сайтів про нібито постачання Одеської області "швидких", які не відповідають технічним стандартам, або про можливе невиконання замовлення з боку ТОВ є нічим не обгрунтованими вигадками. І зараз юристи ТОВ вивчають можливість звернення до суду з метою захисту ділової репутації компанії і спростування недостовірної інформації.

    Тая Черненко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.