• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробник Barbie створив ляльку, присвячену українці Ользі Харлан

    Опубликовано: 2020-03-05 17:00:56

    Компанія Mattel, що випускає ляльки Barbie, вперше присвятила ляльку з серії Role Models українці. Нею стала олімпійська чемпіонка-2008, шестикратна чемпіонка світу і восьмикратна чемпіонка Європи з фехтування Ольга Харлан. Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці в Instagram, передає УНН.

    "Будучи маленькою дівчинкою, я завжди мріяла про свою ляльку Барбі. І вона у мене була, як і у більшості дівчаток. Але я навіть і подумати не могла, що колись сама стану лялькою Barbie! Шалено рада, що змогла мотивувати легендарний бренд Barbie для створення цієї красуні", - написала Харлан.

    Так, лялька-фехтувальниця "Оля" одягнена в фехтувальний костюм, а в руках у неї шпага і шолом в кольорах українського прапора.

    Відзначимо, що американська компанія Barbie займається виготовленням іграшок з 1945 року. Крім Харлан, спеціальну ляльку від всесвітньо відомої компанії отримували ще дев'ять спортсменок, серед яких футболістка Аманда Анрі, легкоатлетки Айрін Палшіте, Діна Ешер-Сміт і Маланка Міхамбо.

    Як повідомлялося раніше в УНН, що в мережі з'явилися фото ляльок, створених для зйомок "Соніка".

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.