• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Головні переваги кутового дивана

    Опубликовано: 2020-02-03 15:39:14

    М'які меблі створюють домашній затишок і комфорт, вони повинні бути якісними і зручними, практичними і довговічними. Центральне місце у вітальні займає диван, а особливим попитом користуються кутові моделі. Купуючи кутові дивани, власники квартир раціонально використовують місце в кутку і візуально розділяють кімнату на функціональні зони. Перед покупкою кутового дивана рекомендується ознайомитися з його характеристиками і основними перевагами.

    Головні переваги кутових диванів

    Кутові моделі диванів відрізняються стильним дизайном і функціональністю, а до основних переваг відноситься наступне:

    • більша кількість посадкових місць;

    • широкий модельний ряд;

    • оригінальний дизайн;

    • раціональне використання місця в кутку кімнати;

    • створення просторого спального місця;

    • прості механізми розкладки;

    • надійність і міцність конструкції;

    • наявність ящиків для зберігання речей.

    Кутові дивани можуть бути стандартною Г-подібної форми, моделі можна подивитися на сайті https://www.lisma.com.ua/, де представлений великий асортимент цікавих варіантів. Це можуть бути оригінальні П-образні дивани або у вигляді півкола. Вони часто встановлюються в просторих вітальнях або в квартирах-студіях.

    При виборі моделі слід звернути увагу на механізм розкладки і матеріали наповнювача, особливо якщо диван буде застосовуватися для сну. В цьому випадку його доведеться розкладати і складати кожен день, тому механізм трансформації повинен бути простим, але надійним і зручним.

    Особливості вибору кутового дивана

    Вибираючи кутовий диван, необхідно також звернути увагу на його габаритні розміри, оббивку, каркас, форму, декор і функціональність. Від цільового призначення залежить вибір характеристик і матеріалів, це може бути м'які меблі для вітальні, спальні, кухні або заміського будинку.

    Наприклад, кутовий диван для дитячої кімнати повинен виготовлятися з натуральних та гіпоалергенних матеріалів, не мати гострих кутів і складного механізму розкладки. Для кухні меблі повинні бути з зносостійкою і міцною оббивкою, за якою легко доглядати.

    Для вітальні виробники пропонують великий вибір меблів, яка відрізняється функціональністю, декором і дизайном, формами і розмірами. Розмір дивана повинен відповідати площі приміщення і гармоніювати із загальним інтер'єром. Для каркаса використовується метал і масив дерева, це міцні, надійні і довговічні матеріали.

    Вони здатні витримувати постійні навантаження і не деформуватися з часом. Для наповнення краще вибирати синтетичні гіпоалергенні матеріали (холлофайбер і пінополіуретан), вони тривалий час зберігають свої якісні характеристики і відрізняються міцністю, пружністю і зручним застосуванням. Кутовий диван виглядає стильно, оригінально і стане прикрасою будь-якого приміщення при правильному виборі моделі з урахуванням всіх рекомендацій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.