• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Промисловий холод» — місце зустрічі фахівців

    Опубликовано: 2006-03-01 15:15:00

    28 лютого у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу п’ята міжнародна виставка технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції «Промисловий холод 2006». Виставка проходить за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців, Спілки холодильщиків України та Міжнародної академії холоду.

    На сьогодні «Промисловий холод» — одна з найбільших виставок даної тематики у Східній Європі. Стабільно високий інтерес до виставки підтверджується щорічним зростанням її основних показників. Так, цього року кількість учасників виставки збільшилась на 19%: 57 провідних компаній з України, Італії, Росії, Польщі демонструють повний спектр сучасного промислового холодильного обладнання, передові технології кондиціонування, кліматизації, вентиляції, фільтрації й очищення повітря для підприємств різних галузей економіки. Серед учасників — такі відомі компанії, як «Апекс», «Ареа Трейдерс», «Данфосс», «Електроніка», «Єврокліма Центр», «ІНСОЛАР», «Коман», «Новий Проект», «Острів-Харків», «ТЕХНОХОЛ», «Треймакс Україна», «Торгтехніка», «УкрФрост», «Хладотехнік», «Центрохолод», «Шиссль», «ЮТАМ» та інші.

    Площа стендів виставки в порівнянні з минулим роком зросла більш ніж на 20% та складає близько 1 220 м2.

    За роки проведення виставка «Промисловий холод» перетворилась на подію державного значення та масштабу. Міністр промислової політики України В. Шандра у привітанні учасникам і гостям виставки зазначив: «Беззаперечно, виставка відіграє важливу роль у розвитку холодильної та кліматичної галузей України, є потужним інструментом налагодження міжнародних контактів, впровадження новітніх технологій і залучення інвестицій, а також заходом, що сприяє реалізації завдань державної промислової політики та розвитку вітчизняної науки».

    Майданчиком для живого спілкування фахівців та обговорення актуальних професійних проблем стануть заходи ділової програми виставки, серед яких:

    • спеціалізована конференція «Інноваційні технології створення комфорту. Вентиляція та кондиціонування повітря»;

    • спеціалізована конференція «Вибір обладнання для створення мікроклімату в приміщеннях. Програмне забезпечення. Особливості експлуатації кліматичного обладнання»;

    • науково-практична конференція «Актуальні питання вибору та експлуатації холодильного обладнання»;

    • тематичні семінари та презентації від учасників виставки.

    Одночасно з виставкою «Промисловий холод 2006» проходить одинадцята міжнародна виставка обладнання для супермаркетів та ресторанів «МаРГо 2006», експозиція якої особливо цікава для професіоналів великої мережевої торгівлі та громадського харчування.

    Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.promholod.euroindex.ua.

    Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс».

    E-mail: klishina@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.