• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Укрпошта" визначила пріоритетні напрямки діяльності на 2006 рік

    Опубликовано: 2006-03-01 10:10:00

    28 лютого 2006 р. відбулось засідання ради директорів УДППЗ ”Укрпошта” – “Підсумки роботи у 2005 р. та завдання на 2006 р.”. У засіданні брали участь Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар, Генеральний директор ”Укрпошти” Ігор Кравець, керівники дирекцій підприємства. Після підбиття підсумків були визначені пріоритетні напрямки діяльності у поточному році.

    Виступаючи на засіданні, Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар, зокрема, зазначив: “Укрпошта” – це одне з підприємств, яке з року в рік працює стабільно, але нині перед ним стоять завдання, які вимагають змін та пошуку нових форм господарювання. Слід розповсюдити адресну рекламу, організувати продаж авіа- та залізничних квитків, удосконалити існуючі та запровадити нові сучасні послуги та технології. З кожним роком конкуренція в поштовому бізнесі невпинно зростає, тому необхідно задіяти всі наявні ресурси, аби зберегти позиції лідера на ринку”.

     Інф. MINTRANS

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.