• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За півтора місяці в Україні виявили майже три тисячі нелегалів

    Опубликовано: 2019-12-04 18:00:40

    З 8 жовтня по 19 листопада 2019 року на території України було проведено цільові профілактичні заходи під умовною назвою "Мігрант", спрямовані на нагляд та контроль за виконанням законодавства України у міграційній сфері. В рамках проведених заходів Державна міграційна служба спільно з поліцією виявили майже три тисячі порушників міграційного законодавства, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби ДМС.

    "Спільними діями територіальні органи і підрозділи ДМС та НПУ виявили 2976 незаконних мігрантів, щодо 2838 з них прийнято рішення про примусове повернення та 144 рішення про примусове видворення. 124 іноземців було розміщено у пунктах тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, 963 – заборонено в’їзд до України", - повідомили в пресслужбі.

    Повідомляється, що за час проведення заходів територіальні органи та підрозділи ДМС забезпечили виконання 1656 рішень про примусове повернення та 106 рішень про примусове видворення іноземців та осіб без громадянства з території України.

    Як повідомляв УНН, за даними міграційної служби, в Україні офіційно живе майже 400 тисяч іноземців.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.