• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Міжнародні контактні» дні на Закарпатті

    Опубликовано: 2006-03-27 10:47:00

    ЗАКАРПАТСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА запрошує до участі в «МІЖНАРОДНИХ КОНТАКТНИХ ДНЯХ», які проходитимуть 28-30 березня 2006 року в м. Ужгороді.

    ТЕМАТИКА ділової зустрічі:  лісозаготівля, деревообробка; деревообробне обладнання та технології; виготовлення виробів з деревини; меблева фурнітура.

    На зустріч запрошені представники ділових кіл з Австрії, Італії,  Німеччини, Польщі, Румунії, Сербії і Чорногорії, Словаччини, Словенії,  Угорщини, Хорватії, Чехії.

    Під час проведення заходу буде надана можливість проведення переговорів тавстановлення прямих ділових контактів між українськими та іноземними учасниками, підписання протоколів про наміри, заключення контрактів по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню спільного виробництва, тощо.

    Зацікавлені фірми матимуть змогу представити власну продукцію на виставковому стенді або розмістити рекламу на сторінках каталогу зустрічі.

    Бажаючим прийняти участь в «Міжнародних контактних днях» в м. Ужгороді прохання звертатися в адресу Закарпатської ТПП для одержання форми заявки, програми та умов участі.

    Контактні телефони:  (0312) 669450, 669463, 669462, 669475, факс (0312) 669499, 669498, E-mail: zez@tpp.uzhgorod.ua, wes@tpp.uzhgorod.ua, ean@tpp.uzhgorod.ua







    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.