• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чи завжди їсти тортики шкідливо для здоров’я?

    Опубликовано: 2019-10-07 13:57:10

    Чи знаєте ви, що є безліч переваг вживання тортів і кексів? Певні дослідження показують, що їсти солодощі шкідливо для організму. Однак, єдине обґрунтування цього висновку полягає в тому, що сучасні тістечка містять багато цукру або штучні барвників. Таким вони дійсно можуть бути шкідливими для здоров'я. Але, якщо торти та кексики виготовляють за традиційними рецептами, без використання великої кількості шкідливої «хімії», чи можуть вони бути корисними для здоров’я?

    Ось декілька корисних властивостей цієї солодкої випічки:

    1. Збагачують організм енергією. Вуглеводи є одним з основних джерел енергії, а торти й кекси, як правило, виготовляються шляхом змішування борошна та цукру, які є джерелом вуглеводів. Вони можуть забезпечити весь організм, включаючи м'язи, мозок та нервову систему, достатньою кількістю енергії. Крім того, жири, що присутні в пирогах, також є гарним джерелом енергії. Один невеликий шматок тортику – і ви будете мати не лише гарний настрій, а й достатньо сил для виконання повсякденних справ.
    2. Корисні для спортсменів. Крім забезпечення енергії для вашого тіла, ці солодкі кондитерські вироби можуть також забезпечити ваш організм великою кількістю якісного білка. Торти містять молоко і яйця, які, як відомо, є одними з основних джерел білка. А молоко містить кальцій, який покращує функціональність кісток і зубів. Крім того, пироги, які випікаються з сухими фруктами (такими як мигдаль, горіхи кеш'ю і т. д.), можуть збагачувати організм великою кількістю вітамінів і тим самим зміцнювати імунну систему.
    3. Покращують травлення. Тортики часто містять фрукти та ягоди. Випічку готують з додаванням ананасів, яблук, чорносливу, вишні та інших натуральних продуктів. Фрукти та ягоди є хорошим джерелом клітковини. А їжа, багата клітковиною, може допомогти нашому організму поліпшити функціонування травної системи.

    Таким чином, вживання кексів і тортів, що містять всі вищезгадані фрукти, може допомогти підвищити рівень клітковини в нашому організмі, поліпшити травлення та навіть мінімізувати ризик виникнення серцевих захворювань. А ще замовити торти в Івано Франківську варто хоча б тому, що вони дуже смачні.

    Однак завжди важливо підтримувати збалансоване харчування, щоб вести здоровий спосіб життя. Занадто багато чого-небудь може бути шкідливим, навіть якщо це приносить користь для здоров'я. Тому тістечка та іншу солодку випічку варто вживати не часто та в обмеженій кількості.

    «Джерело: hlibinvest.com.ua»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.