• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Газпром: ми побудуємо Північний потік-2 в обхід Данії в разі відмови погодити газопровід

    Опубликовано: 2019-10-02 16:30:59

    “Газпром” побудує “Північний потік-2” в обхід Данії в разі відмови узгодити маршрут газопроводу. Про це заявив голова ради директорів “Газпрому” Віктор Зубков на Російському енергетичному тижні, пише УНН з посиланням також на агентство ТАСС.

    “Ми практично підійшли до територіальних вод економічної зони Данії. Газопровід побудований на 83%, залишилося небагато. В Данії повинні розуміти, що ніяких об’єктивних причин не погодити проходження немає. Тим більше на днях вони узгодили в тому ж місці проходження газопроводу, який йде з Норвегії в Польщу. Справа в тому, що, якщо не погодять, то ми обійдемо цю економічну зону Данії. Буде довше, буде дорожче, але це ж газ для країн Європи і дивно, що така ситуація відбувається”, — сказав Зубков.

    Як писав УНН раніше, глава Міністерства енергетики РФ Олександр Новак очікує реалізацію проекту “Північний потік-2” за маршрутом, на який була подана заявка, незважаючи на затримку видачі дозволу Данією.

    Варто також додати, що на середину вересня “Північний потік-2” наблизився до території Данії, яка досі не надала дозвіл на його будівництво.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.