• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий генсек Ради Європи незабаром відвідає Україну – нардеп

    Опубликовано: 2019-10-01 09:15:28

    Новообраний Генеральний секретар Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич незабаром відвідає Україну. Про це повідомив народний депутат, член української делегації в ПАРЄ Олексій Гончаренко в Facebook, передає УНН.

    "Генсек Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич скоро відвідає Україну. На засіданні Бюро ПАРЄ нова генсек Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич пообіцяла, що її перший візит буде до Грузії, а другий – в Україну", - написав нардеп.

    Він також нагадав, що Пейчинович-Бурич зараз приступає до своїх обов'язків після відходу Турбйорна Ягланда, "який зробив дуже багато для повернення Росії в ПАРЄ без санкцій".

    Як повідомляв УНН, у Страсбурзі 30 вересня відкривається осіння сесія Парламентської асамблеї Ради Європи.

    Але, як стало відомо 21 вересня, українська делегація прийняла рішення не їхати на найближчу сесію Парламентської асамблеї Ради Європи. Пізніше в парламенті повідомили, що частина членів української делегації все ж планує відвідати найближчу сесію ПАРЄ.

    Також варто нагадати, що 26 червня ПАРЄ повернула повноваження делегації РФ у повному обсязі.

    Ясамін Мохаммад

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.