• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віцепрезидент Єврокомісії Шевчович головує під час 3-го раунду політичних тристоронніх газових перемовин з Росією та Україною

    Опубликовано: 2019-09-19 15:27:29

    Сьогодні, 19 вересня, у Брюсселі відбувається третій раунд тристоронніх переговорів на політичному рівні з Росією та Україною щодо довгострокового транзиту газу через Україну після 2019 року. Перед зустріччю Віцепрезидент Європейської Комісії з Енергетичного союзу Марош Шевчович проводить двосторонні переговори з делегацією України, яку очолює міністр енергетики і захисту довкілля Олексій Оржель, і делегацією Росії, яку очолює міністр енергетики Алєксандр Новак. Голови правління НАК «Нафтогаз України» і ПАТ «Газпром» також присутні на зустрічі.

    Шевчович сказав таке: «Я переконаний, що прогрес надішле чіткий позитивний сигнал ринку та споживачам напередодні зимового сезону».

    Перемовини зосереджуватимуться навколо таких сфер: у який спосіб відображати енергетичні правила ЄС у майбутній рамковій угоді; належна тривалість майбутнього контракту; необхідні обсяги із можливою варіативністю; тарифи. Попередні політичні тристоронні переговори відбулися 17 липня 2018 року та 21 січня 2019 року. Сьогоднішня зустріч розпочинається о 14:30. Після неї, о 17:00,  відбудеться підхід до преси Шевчовича. Його транслюватиме наживо аудіовізуальна служба EbS.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.