• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Феміност Уро»: ефективне вирішення незручної проблеми

    Опубликовано: 2019-09-09 15:40:25

    Нетримання сечі – делікатна проблема, про яку зазвичай не прийнято говорити. Однак завдає вона багато незручностей. Для цього стану характерне мимовільне виділення сечі. Нетримання сечі може бути у будь-якому віці. Тому потрібно вчасно розпізнати симптоми хвороби і звернутися за консультацією до лікаря-уролога.

    Крім того, є багато препаратів, які швидко та ефективно допоможуть вирішити проблему і покращити загальний стан організму. Наприклад, чудово зарекомендував себе препарат «Феміност Уро». Це дієтична добавка, а не лікарський засіб. Вже через кілька тижнів ви побачите приємні зміни, адже таблетки допомагають зменшити мимовільне нетримання сечі, знизити частоту сечовипускань і вдень, і вночі. Але дієтичну добавку не радять вживати як заміну повноцінного харчування.

    Які можуть бути причини

    Є різні причини, які провокують нетримання сечі. Тому щоб призначити лікування, лікар мусить визначити причину. А це і генетична схильність, і різні порушення роботи центральної нервової системи, і наслідки операцій на сечовому міхурі, і сильні стреси. Також можливими причинами можуть бути зава вага і часте підняття важких предметів, шкідливі звички (куріння, надмірне вживання алкогольних напоїв).

    Дієтична добавка «Феміност Уро», інструкція якої є на сайті apteka1.net, містить вітаміни,  екстракти насіння гарбуза, кропиви і  соєвих бобів, а також порошок соку журавлини. Ці складники допомагають покращити роботу сечовидільної системи.

    Феминост Уро

    Хто в групі ризику

    Найчастіше від нетримання сечі страждають:

    • Люди похилого віку. З віком м’язи стають слабші, через це важко контролювати процес сечовипускання.

    • Вагітні і жінки у післяпологовий період. Однак на думку лікарів у період вагітності це тимчасове явище, тому спеціального лікування не потрібно. Достатньо використовувати спеціальні гігієнічні прокладки.

    Метою лікування нетримання сечі є усунення симптомів, які спричиняють дискомфорт. Призначити лікування може тільки кваліфікований спеціаліст. У будь-якому разі не варто зволікати з візитом до лікаря-уролога, щоб хвороба не стала хронічною.  Пам’ятайте: самолікування є шкідливим для вашого здоров’я.

    У дієтичнiй добавцi «Феміност Уро» у показаннях вказано, що вона призначена лише для дорослих. Серед протипоказань – лише індивідуальна чутливість до окремих складників. Приймати таблетки потрібно 1-2 рази в день, після їжі. Приємні зміни ви відчуєте дуже швидко!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.