• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ планує найближчим часом обговорити з Україною і ЄС дату переговорів щодо газу

    Опубликовано: 2019-09-04 17:30:01

    Представники міністерства енергетики РФ наступного тижня обговорять з Україною і Єврокомісією дату і місце проведення тристоронніх переговорів щодо транзиту газу. Про це повідомив голова міненерго РФ Олександр Новак, передає УНН з посиланням на ТАСС.

    "Ми найближчим часом з нашими колегами обговоримо дату проведення такої зустрічі. Ми підтверджуємо готовність провести тристоронні консультації. Після повернення з відрядження з Владивостока ми з нашими колегами зв'яжемося і зістикуємо час", - сказав Новак.

    Він також нагадав про раніше досягнуту домовленість провести зустріч у вересні.

    "Ми попередньо до цього домовлялися про те, що така зустріч буде в вересні. Зараз повинні конкретно домовитися щодо дати, щоб вона задовольняла всі три сторони, і про місце зустрічі", - зазначив Новак.

    Нагадаємо, напередодні віце-президент Єврокомісії Марош Шефчович провів телефонну розмову з новим міністром енергетики та екології України Олексієм Оржелем. За словами Шефчовича, йшлося про анбандлінг "Нафтогазу" і тристоронні газові переговори.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.