• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До 2025 року на орбіті Землі може з'явитися готель на 400 туристів

    Опубликовано: 2019-09-03 17:00:09

    Компанія The Gateway Foundation (США) розробляє перший в світі космічний готель. Космічна станція, названа на честь німецького вченого Вернера фон Брауна, зможе вмістити понад 400 осіб. Про це повідомляє УНН з посиланням на Planeta Today.

    У перспективі станція може бути розширена, тому на ній теоретично зможуть проживати тисячі космічних туристів. На перших етапах проживання в орбітальному готелі буде недешевим, проте у міру розвитку технологій доставки в космос ціна буде знижуватися.

    Передбачається, що космічний готель Von Braun Space Station відкриється в 2025 році і спершу буде розрахований на меншу кількість людей - за тиждень станцію зможуть відвідувати приблизно 100 осіб. Станція, як відзначають представники The Gateway Foundation, буде в цілому нагадувати комфортабельний круїзний корабель.

    "Забудьте про космічну станцію, яку можна було побачити, наприклад, в культовому фільмі Стенлі Кубрика" Космічна одіссея 2001 ". Наш проект виглядає набагато симпатичніше і безпечно", - кажуть представники компанії, відзначаючи, що в перші кілька років космічний готель буде приймати тільки дуже заможних людей, однак в майбутньому космічний туризм може стати досить доступним.

    Орбітальний готель буде заснований на принципі модульності, тому динамічно розширюватиметься і розвиватися. Автори проекту кажуть, що станція навіть зможе похвалитися штучної гравітацією.

    Нагадаємо, NASA розслідує перший в історії злочин у космосі.

    Денис Масліков

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.