• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За останні кілька місяців у Конго від Еболи загинули понад 1,5 тисячі людей

    Опубликовано: 2019-07-25 16:30:59

    Кожного дня медики фіксують більше десятку захворювань на Еболу в кількох конголезьких провінціях. Більше того, за останні кілька місяців від Еболи загинули понад 1,5 тисячі мешканців Конго. Про це УНН інформує з посиланням на прес-центр ООН.

    Спалах Еболи в країні зафіксовано ще в серпні 2018 року, у двох провінціях країни епідемія досі розповсюджується. Кожного дня медики фіксують 12 захворювань Еболою в Північному Ківі та Інтурі. Протягом кількох місяців у ДР Конго від Еболи загинули 1650 людей.

    За останній тиждень було зафіксовано ще 91 випадок захворювання на Еболу і зареєстровано 75 смертей, за межами Конго зараження відсутні.

    Спеціалісти Всесвітньої організації охорони здоров'я вважають, що вірогідність розповсюдження інфекції в інших провінціях країни є дуже високою.

    На минулому тижні члени Комітету з надзвичайних ситуацій оголосили епідемію в ДР Конго "надзвичайною ситуацією в середовищі суспільної охорони здоров'я, що має міжнародне значення".

    Нагадуємо, що в Уганді подолали спалах лихоманки Ебола.

    Тарас Джміль

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.