• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які суші вам точно сподобаються

    Опубликовано: 2019-07-24 16:14:16

    Напевне, вже не існує людей, які б не чули про таку цікаву страву, як суші. Їхньою батьківщиною вважається Японія й, що найцікавіше, в давню пору це була страва рибалок. Лише згодом почали створюватись нові рецепти, для виготовлення страви використовувались дорогі продукти й вони перетворилися в справжній делікатес.

    Звісно, зараз багато в яких ресторанах и схожих закладах пропонується цілодобова доставка суші. Залишається лише одне важливе питання — які саме обрати? Адже вибір надзвичайно широкий й дуже важко зрозуміти, що ж дійсно вам сподобається.

    Для цього варто скористатися порадою — намагайтеся бути уважними з вибором ролів. Не забувайте, що вони можуть бути без риби — спеціально для вегетаріанців. Існують й їхні солодкі варіанти — в більшості своїй для дітей. Але самі оригінальні суші, звісно ж, будуть виготовлені з риби. Й коли ви вільно вживаєте морепродукти, то залишається зробити лише одне — куштувати всі варіанти. Адже дуже важко сказати, які будуть самим смачними.

    Між іншим, коли «очі розбігаються», то саме час обрати готові сети (тобто — набори). В них завжди входять суші різних типів, але об’єднані чимось одним. Для прикладу, існує кілька рецептів приготування суші «Каліфорнія». Можна просто взяти сет, який складається з однойменного типу ролів, але виготовлених за різними рецептами. Й, ви будете здивовані, їхній смак дійсно буде відрізнятися.

    Саме тому сети будуть гарним варіантом, щоб оцінити всі можливості ресторану. Таким чином ви зможете скуштувати багато різних варіантів ролів й, або зупинитесь на певних типах, або зрозумієте, що вам подобаються всі такі страви.

    Не забувайте тільки про дві речі. Перше — суші обов’язково їдять з соусом. Якщо конкретніше, то це соєвий соус й бажано, щоб він був «чистим». Тобто, без часнику, вже доданого васабі або ще чогось. Також вам знадобиться васабі (японській хрін), він досить гострий, й кожен сам обирає, скільки його треба. Ну й імбир — маринований, гострий, дозволяє підгодовувати смакові рецептори, щоб скуштувати нові суші й відчути їхній смак в повній мірі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.