• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта встановила 2000 POS-терміналів

    Опубликовано: 2018-10-22 15:38:54

    Укрпошта встановила 2 000  POS-терміналів для прийому оплати платіжних карт в найбільш завантажених поштових відділеннях України, де клієнти зможуть оплачувати поштово-логістичні послуги карткою.

    «Укрпошта стає зручнішою для клієнтів - наші відділення у містах поступово переходять на розрахунки картками. Обладнання платіжними терміналами почалося із відділень Києва, зараз вони вже присутні в усіх регіонах країни. Це ще один крок до збільшення обсягів безготівкових розрахунків», - відзначив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

    Загалом Укрпошта закупила через систему електронних торгів Prozorro 5 тисяч POS-терміналів для приймання оплати платіжними картами. Вони будуть встановлені у 3 тисячах відділеннях компанії по всіх регіонах країни.

    Як раніше повідомлялося, Національний банк України видав ПАТ «Укрпошта» ліцензію на переказ коштів в національній валюті без відкриття рахунків, а також Головна пошта країни стала першим учасником міжнародних платіжних систем MasterCard та Visa серед небанківських установ України та вступила до Національної платіжної системи «Український платіжний простір».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.