• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент закликав запорізьку владу зосередитися на соціальних проблемах регіону

    Опубликовано: 2006-02-02 09:24:00

    Президент Віктор Ющенко закликав органи місцевої влади якомога далі відмежуватися у своїй діяльності від політики і зосередитися на вирішенні соціальних проблем громадян.

    Про це Глава держави сказав сьогодні в заключному слові на нараді з питань енергозбереження, екології та охорони здоров’я, що відбулася в Запоріжжі.

    Звертаючись до представників місцевої влади, Президент закликав їх «займатися своєю справою». «Регіональна влада має бути найбільш деполітизованою», – сказав В. Ющенко, пояснивши свою позицію тим, що саме на місцевому рівні держслужбовці мають змогу зосереджуватися не на політичних іграх, а на реалізації конкретних очікувань громади.

    Президент також закликав місцевих чиновників не використовувати у своїй діяльності оцінки та аргументи, які можуть негативно вплинути на ситуацію в суспільстві. Це стосується спекуляцій довкола тем федералізму, сепаратизму, мовних питань і міжконфесійних відносин. «Ми повинні відстоювати національні інтереси, в тому числі в питаннях єдності, соборності та суверенітету»,  – наголосив В. Ющенко.

    Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.