Президент закликав запорізьку владу зосередитися на соціальних проблемах регіону

02 фев, 09:24

Президент Віктор Ющенко закликав органи місцевої влади якомога далі відмежуватися у своїй діяльності від політики і зосередитися на вирішенні соціальних проблем громадян.

Про це Глава держави сказав сьогодні в заключному слові на нараді з питань енергозбереження, екології та охорони здоров’я, що відбулася в Запоріжжі.

Звертаючись до представників місцевої влади, Президент закликав їх «займатися своєю справою». «Регіональна влада має бути найбільш деполітизованою», – сказав В. Ющенко, пояснивши свою позицію тим, що саме на місцевому рівні держслужбовці мають змогу зосереджуватися не на політичних іграх, а на реалізації конкретних очікувань громади.

Президент також закликав місцевих чиновників не використовувати у своїй діяльності оцінки та аргументи, які можуть негативно вплинути на ситуацію в суспільстві. Це стосується спекуляцій довкола тем федералізму, сепаратизму, мовних питань і міжконфесійних відносин. «Ми повинні відстоювати національні інтереси, в тому числі в питаннях єдності, соборності та суверенітету»,  – наголосив В. Ющенко.

Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/44734.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua