• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вартість передплати друкованих видань в Донецькій та Луганській областях не має зрости – Ігор Смілянський

    Опубликовано: 2018-02-19 15:01:10

    ПАТ «Укрпошта» підтримує пропозицію Національної спілки журналістів України та готова не підвищувати тарифи на передплату друкованих видань читачам в Донецькій та Луганській областях. Відповідне доручення опрацювати механізм збереження вартості передплати для цих регіонів  прийняте Тарифною радою при Міністерстві Інфраструктури України.

    При цьому Тарифна рада при МІУ погодила поступове збільшення тарифу Укрпошти на передплату друкованих видань, адже на це існують відповідні підстави – зростання  фонду оплати праці, логістичні витрати тощо. Підвищення тарифу відбудеться в  два етапи: на 24,7% з другого півріччя 2018 та на 19,2% з 1 січня 2019, лише тоді ціна послуги має вийти на рівень собівартості.

     «Мешканці України, що проживають в Донецькій та Луганській областях, мають отримати особливі умови передплати вітчизняних друкованих видань. Разом з НСЖУ та МІУ ми оперативно відпрацюємо відповідний механізм. Хоча цей тариф є нижчим за собівартість, ми вважаємо за необхідне підтримати українську пресу в Донецькій та Луганській областях у цей неспокійний час», – зазначив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.  

    Нагадаємо, що за підсумками передплатної кампанії на 2018 рік ПАТ «Укрпошта», українці передплатили майже 8,7 млн газет і журналів. Серед передплаченої преси близько 4,9 млн примірників – загальнодержавної сфери розповсюдження, 3,8 млн – тираж місцевих видань (обласних, міських, районних газет і журналів).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.