• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Потужний засіб від високого тиску і для очищення артерій

    Опубликовано: 2018-02-13 11:04:46

    У наш час практично кожен другий має проблеми з серцево-судинною системою. До того ж, вони є головною причиною інфарктів і інсультів.

    Тому вкрай важливо підтримувати цю систему здоровою!

    Зазвичай проблеми з судинами супроводжує гіпертонія. Підвищений кров'яний тиск - це одна з найпоширеніших проблем зі здоров'ям, причиною може бути стрес, ожиріння і інші хронічні проблеми зі здоров'ям.

    Чи можете ви уявити собі, що є напій, який здатний прочистити артерії і при цьому нормалізувати рівень холестерину в крові?

    З давніх часів існує безліч природних засобів, що дозволяють лікувати серцево-судинні захворювання, такі, як гіпертонія.

    Ми розповімо вам рецепт перевіреного засобу, який допоможе швидко і ефективно очистити судини і знизити тиск.

    Хорошою новиною є те, що цей засіб складається повністю з натуральних інгредієнтів, тому вам варто спробувати цей настій.

    Застосування цього засобу допоможе уникнути багатьох проблем із здоров'ям.

    Рецепт!

    Інгредієнти:

    - 4 лимони.
    - 4 см кореня імбиру.
    - 3 голівки часнику.
    - 2 літри води.

    Підготовка і використання:

    Передусім, наріжте лимони на дрібні шматочки і помістіть їх у блендер, потім очистіть часник і імбир, додавши їх у блендер разом з лимоном і перемішуйте до тих пір, поки суміш не стане однорідною, щоб полегшити подрібнення, можете додати трохи води.

    Тепер закип'ятіть воду і додайте в неї приготовану суміш, кип'ятіть впродовж 10 хвилин, а потім зніміть каструлю з вогню і розлийте її вміст по скляних контейнерах.

    Залишіть суміш настоюватися впродовж ночі, а до наступного ранку вона буде готова до вживання.

    Вживайте цей настій щодня по 1 склянці на голодний шлунок. На третій день ви почнете відчувати позитивні зміни у своєму тілі: від втрати жирів, до регуляції вашого кров'яного тиску.

    healthyliving.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.