• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна зайняла 20 місце у рейтингу кліматичної політики 2017 за показником Climate Change Performance Index

    Опубликовано: 2017-12-21 14:51:15

    Україна входить  до першої десятки країн, які на вимогу Паризької кліматичної угоди вже зараз розробляють Стратегію низьковуглецевого розвитку. Про це заявив міністр екології та природних ресурсів України  Остап Семерак під час підсумкової прес-конференції.
           «На останньому Оne planet sammit, куди нас запросив Президент Франції Еммануель Макрон і представники ООН, відмітили здобутки, які Україна демонструє останнім часом у просуванні нової кліматичної політики.  Зокрема, і участь у процесі розробки книги правил Паризької кліматичної угоди», - розповів Остап Семерак.
          Міністр також нагадав, що восени  2017 року Уряд схвалив План заходів Концепції реалізації державної політики у сфері зміни клімату у період до 2030 року. Ми також  входимо до першої десятки країн, які на вимогу Паризької кліматичної угоди вже зараз розробляють Стратегію низьковуглецевого розвитку.
        Крім того розроблено два законопроекти, які стосується викидів парникових газів та озоноруйнівних речовин: Закон «Про озонові речовини та второвані парникові газ» та Закон «Про основні засади системи моніторингу, звітності і верифікації викидів парникових газів».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.