• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗІРКОВА ЗУСТРІЧ РЕКОРДСМЕНІВ УКРАЇНИ ТА КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕСА

    Опубликовано: 2017-12-12 13:40:24

    14 грудня 2017 року у Києві відбудеться презентація нового видання Книги Рекордів «Національний Реєстр Рекордів України – 2018», на якій будуть присутні рекордсмени України та Книги Рекордів Гіннеса.

    206 705 українців стали героями нової Книги Рекордів. Відкриватиме презентацію і нову Книгу Рекордів знаменита Ірина Галай - перша українка, яка здійснила сходження на Еверест і підняла на найвищу вершину світу прапор Національного Реєстру Рекордів і славу наших рекордів.

    На презентації також будуть присутні рекордсмени, які визнані Національним Реєстром Рекордів унікальними за своїми природними даними: володарі найдовших ніг і натурального волосся, найоб’ємніших грудей і найдовших вусів. Окремою категорією будуть представлені  маленькі герої: наймолодші в Україні тенісист, гонщик, художниця, піаніст, стант-райдер, кайтсерфер, а також – найповажнішого віку рекордсмени – найстаріші скалелаз, директор музею, водій автомобіля, екіпаж ралійної команди, жінка-марафонець та багато інших.

    У це важко повірити, але факт: можна пройти по стропі, натягнутій між повітряними кулями, стрибнути через максимальну кількість людей на вейкборді, як людина-ракета пролетіти на тролеї над Карпатами з фантастичною швидкістю, здійснити бандж-стрибок з мосту з кріпленнями за шкіру спини, шуганути вниз з мінімальної висоти бейсджампінгу – багато що вважалось неможливим, доки не було зроблено!

    Керівник Національного Реєстру Рекордів Лана Вєтрова:

    «У нашу нову книгу увійшло 427 дивовижних рекордів українців в усіх сферах суспільного життя. На презентації будуть присутні українці, чиї досягнення ми зареєстрували як світові спільно з суддями Книги Рекордів Гіннеса. Традиційно, найбільша категорія наших рекордів - це  спортивні, дитячі та гастрономічні досягнення».

    Під час презентації буде зафіксовано нові несподівані рекорди України, які продовжать історію українських рекордів.

    Зіркова зустріч рекордсменів відбудеться 14 грудня  2017р. о 13.00. в Києві, НСК «Олімпійський», зала Чемпіонів.

    На презентації кожному рекордсмену і журналісту буде вручена в подарунок книга рекордів.

    Акредитація журналістів  обов’язкова: (044)227-77-33, (067)444-51-74 .

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.