• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська зустрілась з Віктором Агєєвим

    Опубликовано: 2017-10-06 14:41:54

    Сьогодні, 6 жовтня 2017 року, відбувся моніторинговий візит Уповноваженого з прав людини Валерії Лутковської до Луганської області.
    В рамках візиту з метою цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави було відвідано КПВВ «Станиця Луганська» і підрозділи, розташовані в районі смт Станиця Луганська зі  складу сил і засобів оперативно-тактичного угрупування «Луганськ».
    Крім того, Валерія Лутковська відвідала Старобільський слідчий ізолятор з метою перевірки інформації, що надійшла до Уповноваженого від утримуваних там осіб про порушення їхніх прав, зокрема ненадання їм належної медичної допомоги. Під час візиту до Старобільського СІЗО Уповноважений особисто зустрілась і поспілкувалась із громадянином РФ Віктором Агєєвим, який наразі там утримується.
    Як повідомлялося, наприкінці вересня 2017 року Валерія Лутковська ще раз нагадала російському Омбудсману про готовність продовжити практику спільних моніторингових візитів і запропонувала відвідати пенітенціарні установи України з метою моніторингу дотримання прав громадян РФ, які перебувають в них, зокрема і Віктора Агєєва, а також здійснити спільний візит до місць несвободи РФ, щоб зустрітися з громадянами України, зокрема Олегом Сенцовим, Олександром Кольченком, Романом Сущенком, Миколою Карпюком, Станіславом Клихом, Павлом Грибом та іншими.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.