• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінприроди та ЄБРР створять проектний офіс для проведення реформи у системі управління водними ресурсами

    Опубликовано: 2017-10-06 08:50:19

    Мінприроди та Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) розпочали процес створення проектного офісу H2Office, який працюватиме над удосконаленням концепції реформування системи управління водними ресурсами та розмежуванням функцій реалізації водної політики і управлінням інфраструктурою, а також наданням послуг.

    Нещодавно відбулось засідання робочої групи Міністерства екології та природних ресурсів, на якому створено відповідну наглядову раду за участі провідних експертів-практиків з реформування державного сектору України, спеціалістів у сфері водного господарства, зрошення та дренажу, представників міжнародних організацій та Мінприроди і затверджено план роботи проектного офісу H2Office.

    Передбачається, що новостворений офіс також працюватиме над пілотним інвестиційним проектом з реконструкції зрошувальної системи півдня Україні.
    Нагадаємо, що раніше Уряд звернувся до ЄБРР із проханням надати підтримку зусиллям з реформування системи управління водними ресурсами, зокрема, шляхом розробки та подальшої реалізації пілотного проекту на одній із зрошувальних систем півдня України.

    Загальна мета проекту полягає у підвищенні ефективності управління водними ресурсами через впровадження інтегрованого управління водними ресурсами за басейновим принципом. Це дозволить  з’ясувати  інституційні та функціональні недоліки як національного управління водними ресурсами, так і національної системи зрошення та дренажу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.