• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівське обласне управління юстиції постійно дбає про підвищення кваліфікації юристів Львівщини

    Опубликовано: 2005-12-29 16:18:00

    Як повідомила прес-службі начальник Львівського обласного управління юстиції Ірина Попович, фахівці управління постійно проводять консультаційну та роз’яснювальну роботу серед працівників юридичних відділів місцевих державних органів влади, підприємств та організацій Львівщини. Так, днями в облдержадміністрації відбувся семінар-нарада для працівників юридичних відділів Львівської обласної та районних державних адміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення.

    У роботі семінару взяла участь начальник відділу правової роботи, правової освіти та реєстрації відомчих нормативних актів обласного управління юстиції Ірина Когутич. Вона роз’яснила Порядок проведення органами юстиції перевірок стану додержання законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів, затверджений наказом Міністра юстиції України № 13/5 від 1 лютого 2005 року. Слухачі семінару також обговорили, як вирішувати проблемні питання, що виникають при підготовці та здійсненні державної реєстрації розпоряджень державних адміністрацій. Також Ірина Когутич ознайомила присутніх з порядком здійснення роботи щодо приведення нормативно-правових актів місцевих органів виконавчої влади у відповідність до норм Конституції України та інших актів законодавства.

    Крім того, фахівці обласного управління юстиції провели постійно діючий семінар для юрисконсультів підприємств, установ, організацій, представників органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування. Спочатку учасники семінару прослухали лекцію, а потім провели дискусію щодо питань правових наслідків невиконання або неналежного виконання цивільно-правових зобов’язань. За словами Ірини Попович, такі семінари Львівське обласне управління юстиції проводить щоквартально.

    Прес-служба Міністерства юстиції України

    Tел. 271-16-76

    E-mail: press@minjust.gov.ua 

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.