• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Робоча поїздка Прем'єр-міністра України Юрія Єханурова до Луганської області

    Опубликовано: 2005-12-29 11:46:00

    Cьогодні до Луганської області з робочою поїздкою прибув Прем’єр-міністр України Юрій Іванович Єхануров. У приміщенні Луганської облдержадміністрації він проведе зустріч з керівниками області та провідних підприємств, організацій та установ.

    Об 11:30  Юрій Єхануров планує дати прес-конференцію, на якій відповість журналістам всеукраїнських та регіональних ЗМІ на запитання щодо діяльності очолюваного їм уряду (Сто днів діяльності уряду Ю.Єханурова).

    Після цього Прем’єр-міністр зустрінеться з представниками малого та середнього бізнесу Луганщини. Планується, що у зустрічі візьмуть участь понад 40 підприємців та представників підприємницьких організацій. Серед них виконавчий директор Луганського регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців.

    Програмою перебування Юрія Єханурова в Луганській області також передбачено відвідування ХК „Луганськтепловоз” та зустріч із студентами та викладачами Луганського Національного педагогічного університету ім.. Тараса Шевченко.

    На тепловозобудівному заводі він огляне тепловозо-механічний, тепловозо-рамний та тепловозо-складальний цехи та ознайомиться з історією підприємства у заводському музеї. ВАТ „ХК „Луганськтепловоз” є одним з найбільших підприємств транспортного машинобудування України й спеціалізується на виготовленні залізничної техніки: тепловозів магістральних, дизель- та електропоїздів постійного та змінного струму, трамваїв, запасних частин до залізничного транспорту. У цей час виробничі потужність підприємства використовуються на 15 %. На експорт виробляється 68,7% продукції. За 11 місяців 2005 р. підприємством вироблено товарної продукції на 377 млн. 668 тис. грн., що на 1,7% менше, ніж торік. Створено 46 секцій магістральних тепловозів, 3 вагони дизель-поїздів, 44 вагони електропоїздів та запчастин на загальну суму 48 млн. 233 тис. грн.

    Луганський національний педуніверситет у складі має 4 інститути, 9 факультетів, 48 кафедр, 2 педагогічні коледжі, політехнічний коледж, обласний та професійний ліцей, навчально-консультаційні центри, гімназія, музична школа. В ньому навчається 21 тисяча студентів із усіх педагогічних та 75 непедагогічних спеціальностей. Навчальний процес забезпечують висококваліфіковані викладачі, серед яких понад 70% докторів наук, професорів та кандидатів наук, доцентів. В університеті працюють 5 науково-дослідних філіалів НАН України, відділення АПН, 22 наукові лабораторії; вченими університету щорічно публікується близько 1000 наукових праць. Університет – член Європейської та Міжнародної асоціацій університетів, готує кваліфікованих фахівців для 20 країн світу. Налагоджені сталі зв’язки та укладені угоди про співробітництво з університетами понад 30 країн.

    О 17.20. на Луганському обласному телебаченні передбачено прямий ефір за участю Прем’єр-міністра Юрія Єханурова.

     Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.