• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мер Конотопа іде пішки 250 км до президента з листом від громади

    Опубликовано: 2017-08-10 08:43:32

    9 серпня 2017 року Артем Семеніхін, міський голова Конотопу, вже п’ятий день іде пішки в Київ до президента. Його мета привернути увагу усієї України до катастрофічної ситуації, в якій опинилось його рідне місто.

    В місті  більше десяти людей померло, не дочекавшись матеріальної допомоги на лікування. Діти АТОвців не отримали путівок на оздоровлення. Бюджетники не отримують зарплати, стоїть комунальний транспорт. Взимку дитячі садочки, школи, лікарні та квартири майже 100 тисяч конотопчан можуть лишитись без опалення. Не ремонтуються лікарні, дороги. Невдовзі вулиці міста перестануть освітлюватись.

    Причиною цього є саботаж деяких депутатів міської ради, які вже шостий місяць не голосують за бюджет. Хоча проекти рішень вже готові, а на рахунках міста очікують 80 мільйонів гривень, направити їх на потреби міста неможливо без голосування міськради.
    Всі можливі методи не допомогли змусити депутатів працювати. Єдиним виходом є перевибори  міської ради. Тому Артем Семеніхін відправив листа до Верховної Ради України і Президента, які втім вже три місяці лишаються без відповіді.
    Щоб змусити Україну почути про лихо, яке спіткало його місто, міський голова наважився на відчайдушний крок. В суботу, на віче отримавши відповідне доручення від громади, він вирушив на Київ пішки. Через тиждень, пройшовши 250 кілометрів, він планує потрапити на прийом до Президента України.

     «Маю намір особисто зустрітись з Гарантом та передати йому вимогу конотопської громади. Я вирушив у цю подорож зі сподіванням на порозуміння і наміром донести голос Конотопу до столиці. Коли міська рада буде розпущена, я з чистою совістю та  почуттям виконаного обов'язку складу повноваження і також піду на перевибори. І хай громада Конотопу сама розсудить, хто відстоює її інтереси, а хто лише власної кишені», - зазначив голова міста Конотоп, що в Сумській області.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.